Splošni pogoji

Zavezujemo se, da bodo vsi osebni podatki pridobljeni preko spletne trgovine Garfield (v nadaljevanju trgovina Garfield) ustrezno varovani in uporabljeni izključno za opravljanje storitev, ki jih ponujamo. Zavedamo se občutljivosti narave tega področja, zato se kot upravitelj tega spletnega mesta obvezujemo, da bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) naših spletnih uporabnikov.

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.

Kaj so piškotki?

Običajno spletne strani ob obisku v brskalnik uporabnika za omejen čas zbirajo ali shranjujejo določene podatke s pomočjo katerih je delovanje določene spletne strani učinkovitejše, enostavnejše ter bolj prijazno uporabniku.

Piškotki so majhne datoteke ki jih spletna stran shrani v brskalnik uporabnika. Z njihovo pomočjo omogočimo da stran deluje boljše in učinkovitejše ter je bolj prijazna do uporabnikov.

Seznam piškotkov na spletni strani:

Trgovina Garfield uporablja piškotke spletne platforme WordPress, ki se večinoma nanašajo na učinkovitejšo prijavo in navigacijo skozi uporabniški profil uporabnika, ter vtičnika za spletno prodajo WooCommerce, ki zadevajo korake nakupovanja v spletni trgovini (podatki o košarici). Sejni piškotek se izbriše takoj, ko zaprete okno brskalnika. Uporabljajo se tudi piškotki Google Analytics, za namene statistike obiska spletne strani.

Sejni podatki vsebujejo podatke o nakupni košarici, ki jih spletna stran za neregistrirane uporabnike hrani do zaprtja okna brskalnika.

Onemogočanje piškotkov:

Če piškotke izključite, so bodo nekatere možnosti spletne trgovine delovale v omejenem obsegu ali bile popolnoma onemogočene.

Prijava in prejemanje e-novic

Splošni pogoji

Spletna trgovina Garfield (v nadaljevanju trgovina Garfield), Karin Rožič s.p., Partizanska 23A, Sežana, s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje z osebnimi podatki prijavljenih uporabnikov.

Ne e-novice se lahko prijavijo fizične ali pravne osebe, ki se prijavijo na prejemanje e-novic z oddajo osebnih podatkov, navedenih v samem spletnem obrazcu:

  • ime in priimek,
  • e-naslov,
  • vsebina, ki vas zanima.

V trgovini Garfield spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na spletnem mestu https://trgovina-garfield.si varovali skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1).

Soglasje za zbiranje in obdelavo podatkov

S prijavo na e-novice:

  • se strinjam s splošnimi pogoji prijave, hranjenja in prejemanja e-novic trgovine Garfield;
  • dovoljujem trgovini Garfield, da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov ter druge podatke o meni kot uporabniku e-novic, na način in v namene, opisane v nadaljevanju;
  • izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da trgovina Garfield preneha uporabljati moje osebne podatke za neposredno trženje in pošiljati informacijska gradiva.

S prijavo na e-novice se uporabnik strinja z objavljenimi splošnimi pogoji. O morebitnih spremembah splošnih pogojev bodo uporabniki sproti obveščeni na samem spletnem mestu.

Prav tako se zavezujemo, da ne bomo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja posredovali osebnih oz. drugih podatkov tretji osebi oz. ne bo omogočen vpogled tretji osebi v osebne oz. druge podatke uporabnika.

Namen zbiranja podatkov

Pred prijavo na e-novice je ob vsakem obrazcu naveden namen zbiranja in shranjevanja osebnih podatkov. Nameni zbiranja, shranjevanja in obdelave podatkov uporabnika so:

  • pošiljanje e-novic,
  • pošiljanje akcijskih ponudb,
  • strokovno svetovanje pri nakupu,
  • pošiljanje video vsebin,
  • pošiljanje vabil na dogodke,
  • obdelavo podatkov za morebitno izvedbo nagradne igre s komunikacijo sodelujočih po e-pošti,
  • za obdelavo podatkov pri nadaljnji komunikaciji,
  • tržne raziskave.

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo.

Odjava od e-novic

Uporabnik Trgovine Garfield lahko prekliče svojo prijavo v bazo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne povezavo za odjavo od prejemanja e-novic. Prav tako je mogoč izbris osebnih podatkov z obvestilom na info@trgovina-garfield.si.

Po dokončni potrditvi odjave uporabnika s seznama uporabnikov izbrišemo vse podatke